Γύρος Μάλτας 4,5 ημέρες

πακέτα διακοπών Μάλτα
     
Intro
πακέτα διακοπών Μάλτα
     

Η Μάλτα είναι μία χώρα της Νότιας Ευρώπης που αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος που βρίσκεται στο κέντρο της Μεσογείου. Με έκταση 316 τ.χλμ. είναι ένα από τα μικρότερα κράτη του κόσμου και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες χώρες παγκοσμίως. Πρωτεύουσα της Μάλτας είναι η Βαλέτα ενώ μεγαλύτερη πόλη είναι η Μπιρκιρκάρα. Το κύριο νησί αποτελείται από πολλές πόλεις που σχηματίζουν μία μεγαλύτερη αστική ζώνη. Η Μάλτα είναι διεθνώς γνωστή ως δημοφιλής προορισμός με πολλές ψυχαγωγικές περιοχές και ιστορικά μνημεία, με πιο γνωστό τους μεγαλιθικούς ναούς όπου βρίσκονται μερικές από τις αρχαιότερες επιδαπέδιες δομές στον κόσμο.

Βασικά στοιχεία πακέτου

Φόρμα ενδιαφέροντος

Με ενδιαφέρει το πακέτο

  Βρέφη (0-2 ετών)

  Το Paketomania δεν διαμοιράζει ή πουλάει τις πληροφορίες των χρηστών του. Τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου.

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία. Ευχαριστούμε πολύ!

  ΠρόγραμμαΤιμέςΠληροφορίες

  ΜΕΡΑ 1 ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΤΑ

  Πτήση για Μάλτα. Άφιξη στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα γνωρίσουμε τη νυχτερινή ζωή του νησιού με τον ξεναγό μας. Διανυκτέρευση.

  ΜΕΡΑ 2 ΒΑΛΕΤΑ

  Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στην πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη, τη Βαλέτα (UNESCO). Θα περιηγηθούμε πεζή στα στενά γραφικά δρομάκια και θα θαυμάσουμε τους Κήπους Μπαράκα με την πανοραμική θέα των δύο φυσικών λιμανιών της Μάλτας και των τριών ιστορικών πόλεων που συνδέονται με τις πολιορκίες του 1565 και 1942. Θα δούμε τα τείχη, ξύλινα μπαλκόνια και επιβλητικές εκκλησίες. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  ΜΕΡΑ 3 ΜΑΛΤΑ – ΓΚΟΖΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

  Μετά το πρωινό σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική ολοήμερη εκδρομή μας στο νησί Γκόζο. Μεταφορά στο βόρειο τμήμα της Μάλτας και επιβίβαση στο καράβι. Μετά την άφιξη θα επισκεφθούμε την Ggantija, με τα ευρήματα από τη Νεολιθική εποχή και την πρωτεύουσα του Γκόζο, Βικτώρια με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη. Ακολουθεί το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα και το γραφικό ψαροχώρι Xlendi, όπου μπορείτε να γευματίσετε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  ΜΕΡΑ 4 ΜΟΣΤΑ – ΜΕΔΙΝΑ – ΡΑΜΠΑΤ

  Πρωινό και ξενάγηση στο κέντρο της Μάλτας. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό της Μόστα με το μεγαλύτερο τρούλο στο νησί. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο λόφο του Ραμπάτ για επίσκεψη στη «σιωπηλή πολιτεία» Mdina. Θα περιηγηθούμε πεζή στα πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια για να δούμε τα κυριότερα σημεία της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  ΜΕΡΑ 5 ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ – ΜΑΡΣΑΣΛΟΚ – ΑΘΗΝΑ

  Μετά το πρωινό, θα γνωρίσουμε την περιοχή των Τριών πόλεων, ένα σύμπλεγμα αρχιτεκτονικών κατασκευών κάστρων, κατοικιών και σημαντικών κτιρίων, χτισμένα στο Μεγάλο Λιμάνι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ψαροχώρι Μαρσασλόκ με την περίφημη λαϊκή αγορά. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

  Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 3η μέρα.

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μάλτα – Αθήνα με Aegean Airlines
  • 3, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Golden Tulip Vivaldi 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο της Μάλτας
  • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός
  • Τοπικός Αγγλόφωνος ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 215€
  • Εισιτήρια εισόδων
  • Ποτά
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
  7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

  ΠΤΗΣΕΙΣ:

  4, 5 ΗΜΕΡΕΣ | ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES

  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΠΤΗΣΗΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
  ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΤΑΑ3 73015:2016:00
  ΜΑΛΤΑ – ΑΘΗΝΑΑ3 73118:3521:10

  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

  Κόστος κατ’ άτομο αεροπορικώς

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΗΜΕΡΕΣ2ΚΛΙΝΟ1ΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ
  29/65499€+200€449€
  3, 10, 17, 24/84539€+200€499€
  20, 27/7, 3, 6, 10, 13, 17, 24, 31/8, 3/95599€+200€549€

  Λήξη πακέτου

  Days

  Gallery

  Με ενδιαφέρει το πακέτο

   Βρέφη (0-2 ετών)

   Το Paketomania δεν διαμοιράζει ή πουλάει τις πληροφορίες των χρηστών του. Τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου.

   Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία. Ευχαριστούμε πολύ!

   Καιρός

   Βίντεο

   Χάρτης

   Αβάνα Αμερική Ατομικά Πακέτα Διακοπών Εξωτερικό Εξωτικά πακέτα διακοπών Ευρώπη Ευρώπη ατομικά Ιταλία Καραϊβική Καραϊβική εξωτικά Κούβα Κούβα εξωτικά

   Μετάβαση στο περιεχόμενο