Βερολίνο

πακέτα διακοπών Βερολίνο
 

Το Βερολίνο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που διαθέτει πλούτο από αξιόλογα ιστορικά αξιοθέατα όπως την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (το γερμανικό κοινοβούλιο με το γυάλινο θόλο ως ένδειξη διαφάνειας στη Βουλή), τη Στήλη της Νίκης, το Checkpoint Charlie, την εκκλησία Kaiser Wilhelm Memorial, την Potsdamer platz, την λεωφόρο Unter den Linden (υπό τας Φιλύρας), το Εβραϊκό Μουσείο, το απομεινάρι του τείχους του Βερολίνου και άλλα πολλά. Το Βερολίνο είναι μία πόλη με χαρακτήρα που δεν αφήνει κανένα επισκέπτη αδιάφορο.

Βασικά στοιχεία πακέτου

Φόρμα ενδιαφέροντος

Με ενδιαφέρει το πακέτο

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία. Ευχαριστούμε πολύ!


  Πρόγραμμα

  Βερολίνο, με την αύρα της παράδοξης ιστορίας του αλλά και ταυτόχρονα πολυδιάστατο, καλλιτεχνικό και νεανικό έχει μπει για τα καλά στο ευρωπαϊκό χάρτη των city breaks και ξεχωρίζει με τους δικούς του γοητευτικούς ρυθμούς. Περιηγηθείτε στα αξιοθέατα και απολαύστε άφθονες μπύρες στα παραδοσιακά beer gardens, στην πρωτεύουσα του wurst και του μοντέρνου πολιτισμού.

  Τιμές

  Τιμές κατ άτομο αεροπορικά εισιτήρια και 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο

  ∗ Για τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν επιβαρύνσεις που κυμαίνονται από 50 ευρώ και πλέον το άτομο ανάλογα με το πακέτο 

  ΞενοδοχείαΔίκλινοΜονόκλινο
  Intercity Hotel Berlin Hauptbahnhof 3*€ 299€ 415
  Ibis Berlin Mitte 3*€ 345€ 445
  Best Western am spittelmarkt 4*€ 395€ 515
  Tryp Berlin Mitte 4*€ 415€ 565

  Χρήσιμες πληροφορίες

  Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις από την Ryanair με τ’επιστροφής με φόρους αεροδρομίου και χειραποσκευή
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο επιλογής σας με πρωινό
  • Ταξιδιωτικό οδηγό με τα καλύτερα tips για Shopping και φαγητό

  Δεν περιλαμβάνονται:

  • Έξτρα αποσκευές 15kg ή 20kg, οι οποίες χρεώνονται επιπλέον ανάλογα
  • Οι είσοδοι στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους

  Σημαντικές πληροφορίες για την εκδρομή σας

  • Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. (για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στην αντίστοιχη πρεσβεία στην Αθήνα)
  • Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών) με εξαίρεση των αστυνομικών που ταξιδεύουν κανονικά με την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.
  • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.
  • Ο διεθνής ξενοδοχειακός κανονισμός ορίζει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας στις 14:00 (check in) και να το παραδώσετε το αργότερο μέχρι τις 12:00 (check out).
  • Οι τιμοκατάλογοι βασίζονται σε προσφορές – οικονομικότερες τιμές, όπως αυτές διαμορφώνονται από αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, με περιορισμένη διαθεσιμότητα σε θέσεις και δωμάτια.
  • Οι τιμοκατάλογοι βασίζονται σε προσφορές – οικονομικότερες τιμές, όπως αυτές διαμορφώνονται από αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, με περιορισμένη διαθεσιμότητα σε θέσεις και δωμάτια.

  Gallery

  Με ενδιαφέρει το πακέτο

   Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία. Ευχαριστούμε πολύ!


   Καιρός

   Βίντεο

   Χάρτης

   Μετάβαση στο περιεχόμενο