Zorpidis Travel

Zorpidis Travel

Ο Όμιλος Εταιριών ZORPIDIS έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη πορεία 34 ετών στον χώρο του τουρισμού, αποτελείται σήμερα από 5 εταιρίες, απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό 250 ατόμων και διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο 120 σύγχρονων πούλμαν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για ταξίδια σε όλο τον κόσμο, σε τιμές προσιτές για όλους τους πελάτες μας και η συνεχής επέκταση του δικτύου πωλήσεών της, μέσω συνεργασιών με καταξιωμένους επιχειρηματίες .

Προσφερόμενες Υπηρεσίες: Η εταιρία μας, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες, και κυρίως αξιόπιστες λύσεις, για όλο το φάσμα των αναγκών ενός σύγχρονου ταξιδιώτη. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στα παρακάτω:

1) Οργανωμένες Εκδρομές : Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, ανακαλύπτουμε νέους ενδιαφέροντες προορισμούς και σχεδιάζουμε μοναδικά προγράμματα αεροπορικών και οδικών εκδρομών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, που καλύπτουν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

2) Ναυλώσεις λεωφορείων: Η εταιρία μας διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο τουριστικών λεωφορείων στην Ελλάδα. Περισσότερα από 110 πολυτελή λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας, χωρητικότητας 82, 60, 50, 34, 19 και 12 θέσεων, όλα πλήρως κλιματιζόμενα βρίσκονται στη διάθεσή σας. Τα περισσότερα από τα λεωφορεία του στόλου μας διαθέτουν τηλεόραση, βίντεο, bar, τουαλέτα, πολλά δε από αυτά είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα πλοήγησης, τα οποία παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες (οδικούς χάρτες, πληροφορίες για την οδική κίνηση, πρόγνωση καιρού) στους οδηγούς μας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία των οδηγών μας και την σωστή προληπτική συντήρηση των οχημάτων μας (την οποία αναλαμβάνει το τμήμα συντήρησης του Ομίλου μας), εξασφαλίζουν στους πελάτες σας ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι. Όλο το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και πάντα ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Οι οδηγοί των λεωφορείων διαθέτουν πολυετή εμπειρία, είναι ομοιόμορφα ντυμένοι στα χρώματα της εταιρείας μας και επιμορφώνονται συνεχώς σε θέματα οδήγησης αλλά και λειτουργίας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων.

Ο μεγάλος αριθμός των ικανοποιημένων συνεργατών-πελατών αλλά και η συνεχής προσέλευση νέων πελατών μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον και μας κάνει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για ακόμη καλύτερες παροχές για τους πελάτες δίνοντας μας αυτοπεποίθηση και σιγουριά για ένα καλύτερο μέλλον.

3) Ατομικά Ταξίδια και Ταξίδια ειδικού ενδιαφέροντος: Οι έμπειροι συνεργάτες μας σας βοηθούν να σχεδιάσετε ταξίδια σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, για προορισμούς σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, επιλεγμένα ξενοδοχεία, ξεναγήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ότι άλλο μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

4) Ταξίδια κινήτρων: Μέσω ειδικού τμήματος μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στον σχεδιασμό σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και να αναλάβουμε εξολοκλήρου την υλοποίηση ταξιδιών κινήτρων. Το δίκτυο των συνεργατών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο σύγχρονος στόλος λεωφορείων μας και οι έμπειροι πολύγλωσσοι ξεναγοί μας μπορούν να σας προσφέρουν ταξίδια κινήτρων, τα οποία θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

5) Επαγγελματικά ταξίδια: Εμπειρία τριάντα ετών στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών εξασφαλίζει άψογο σχεδιασμό και υλοποίηση των επαγγελματικών ταξιδιών. Η συνεργασία μας με όλες τις αεροπορικές εταιρίες και τα ξενοδοχεία, τα οποία σας προτείνουμε, εγγυώνται τις προυποθέσεις για άνετα επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία θα δώσουν στους πελάτες μας την δυνατότητα να επικεντρωθούν αποκλειστικά στους σκοπούς του επαγγελματικού ταξιδιού .

6) Κρατήσεις ξενοδοχείων: Η συνεργασία μας με μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι ανέσεις των οποίων ικανοποιούν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες, σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές, αποτελούν εγγύηση για το γραφείο σας. Τα ξενοδοχεία τα οποία σας προτείνουμε, έχουν επιλεγεί από έμπειρους συνεργάτες της εταιρίας μας, με αυστηρά κριτήρια επιλογής όπως μέγεθος δωματίων, αρχιτεκτονική, τοποθεσία, εύκολη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων ή σε σημαντικά αξιοθέατα, χώροι στάθμευσης, χώροι εστίασης, ύπαρξη αθλητικών εγκαταστάσεων, internet access κλπ.

7) Ταξίδια για ειδικά κοινά: Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ταξιδιών vip, ταξιδιών για νέους, μελλόνυμφους, κλπ.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η εταιρία μας, εδώ και 15 περίπου χρόνια, δραστηριοποιείται και στην Αθήνα με δικό της γραφείο (Οδός Μητροπόλεως 5 , Σύνταγμα ). Οι έμπειροι συνεργάτες του γραφείου μας της Αθήνας βρίσκονται στη διάθεσή σας (τηλ. επικοινωνίας 210-32 15 026, 210-32 50 064, 210-32 39 056, 210-32 11 044), προκειμένου να σας δώσουν επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινήσεις για την γκάμα των υπηρεσιών μας και να υλοποιήσουν τις επιθυμίες σας.

Στη διάθεσή σας για οιαδήποτε ερώτηση ή και ζήτηση για το ταξίδι που ονειρευτήκατε, σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς ,ναύλωση λεωφορείου για τις εκδρομές σας και οιαδήποτε τουριστική υπηρεσία .

Με εκτίμηση,

ZORPIDIS TRAVEL SERVICES

Μετάβαση στο περιεχόμενο