Ζάκυνθος 8ήμερη εκδρομή All Inclusive

 • Αναχωρήσεις: Αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη & Σάββατο από 13/7 έως 27/7 & 24/8 έως 14/9 & από 31/7 έως 20/8
 • Τιμή:
  359 €
 • Φόρμα ενδιαφέροντος

Βασικά Στοιχεία Πακέτου

 • Διατροφή: Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, 7 γεύματα, 7 δείπνα & απεριόριστα ποτά, αναψυκτικά, καφέδες
 • Εκδρομές: Ναι
 • Ξεναγήσεις: Βάσει προγράμματος
 • Μέσο Μεταφοράς: Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν & F/B
 • Πρακτορείο: Zante Tours
 • Τηλέφωνο Πρακτορείου: 210 2636621
 • Προορισμοί: Ζάκυνθος

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL MAJESTIC ALL INCLUSIVE, 8 ημέρες, Καλοκαίρι 2019

Πρόγραμμα

ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΓΙΑ ΤΙΣ 24/8 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ!

Η Ζάκυνθος το Φιόρε του Λεβάντε είναι από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά με πυκνή βλάστηση και καταπράσινες πλαγιές που καλύπτονται με λουλούδια την άνοιξη και νωρίς το καλοκαίρι. Λευκά βράχια βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τα εκθαμβωτικά τυρκουάζ νερά της θάλασσας σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και τον κόσμο, όπως το διάσημο «Ναυάγιο».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL MAJESTIC ALL INCLUSIVE
(ΦΑΓΗΤΑ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΓΙΑ ΤΙΣ 24/8 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

 

1η μέρα

Aναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα σε μπουφέ. Απόγευμα ελεύθερο. Όσοι επιθύμουν μπάνιο στην παραλία του Λαγανά. Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

2η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ) και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενέπνευσθη τον ύμνο στην Ελευθερία .Αναχώρηση για την πανέμορφη παραλία του Αλικανά παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα (μπουφέ). Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ) και στην συνέχεια μετάβαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ). Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Αναχώρηση για τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό(προαιρετικο) και για να επισκεφθούμε τις Γαλάζιες σπηλιές ( προαιρετικά). Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Άγιο Δημήτριο, Σαρακινάδο, Γαϊτάνι, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ) και αναχώρηση για την πόλη της Ζακύνθου, προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο και επίσκεψη Μουσείων.Στη συνέχεια και αφού περάσουμε το χωριό Αργάσι, όπου βρίσκεται ο Πύργος του Δομενεγίνη εκεί κρύψανε τον Κολοκοτρώνη, μετά την ορκωμοσία της Φιλικής Εταιρείας. Αναχώρηση για τον Βασιλικό με τις πανέμορφες παραλίες, Πόρτο Ζόρο, Άγιος Νικόλαος, Πόρτο Ρώμα, Γέρακα, άφιξη στην μοναδική παραλία με τα καταγάλανα και πεντακάθαρά νερά Μπανάνα, παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα (μπουφέ). Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλεως της Ζακύνθου, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Στη συνέχεια επίσκεψη στην πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Μετά το πρόγευμα (μπουφέ), πορεία προς το νότιο τμήμα του νησιού προσπερνώντας τον ΛΑΓΑΝΑ για να επισκεφτούμε την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, παραμονή για μπάνιο στην όμορφη παραλία γνωστή για τις γαλάζιες σπηλιές και τον βιότοπο της careta careta, προαιρετικά με καΐκι ξενάγηση στον κόλπο του Λαγάνα, Μαραθονήσι, όπου μπορούμε να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, για το μεσημεριανό μας γεύμα (μπουφέ). Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ δείπνο σε μπουφέ. Στη συνέχεια μετάβαση στην πόλη της Ζακύνθου.
Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

6η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ). Στη συνέχεια μετάβαση στη παραλία Καλαμακίου παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα (μπουφέ).Απόγευμα ελεύθερο.Δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση .

7η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ). Στη συνέχεια μετάβαση στη παραλία του Αγίου Νικολάου στο Βασιλικό παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα (μπουφέ). Αργά το Απόγευμα μετάβαση στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση .

8η μέρα

Πρόγευμα (μπουφέ) και στη συνέχεια μετά το μεσημεριανό μας γεύμα στο ξενοδοχείο, αποχαιρετώντας την όμορφη Ζάκυνθο και αφού ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε κάποιο από τα πανέμορφα μέρη της , αναχωρούμε για την Αθήνα.
* Το δικαιούμενο γεύμα της τρίτης ημέρας μεταφέρεται στην όγδοη ημέρα της αναχώρησης!

 

A τιμή συμμετοχής: Αναχωρήσεις από 13/7 εώς και αναχώρηση 27/7 & από 24/8 εώς 14/9
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο : 359€
Μονόκλινο 499 €
Παιδικό 6-12 ετών 150 € (δωμάτιο γονέων)

Β τιμή συμμετοχής: Αναχωρήσεις από 31/7 εώς και 20/8
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο : 395 €
Μονόκλινο 540 €
Παιδικό 6-12 ετών 150 € (δωμάτιο γονέων)

 

ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΓΙΑ ΤΙΣ 24/8 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

 

Περιλαμβάνονται :

 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Εισιτήρια ferry boat Κυλλήνη –Ζάκυνθο- Κυλλήνη
 • 7 Διανυκτερεύσεις στο πολύτελες ξενοδοχείο 4 αστέρων Majestic Hotel & Spa στο Λαγανά
 • Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ
 • 7 Γεύματα, 7 Δείπνα σε πλούσιο μπουφέ με απεριόριστα ποτά, αναψυκτικά, καφέδες, καθόλη την διάρκεια της ημέρας
 • Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με Ζακυνθινό ξεναγό
 • Αρχηγός
 • Ασφάλεια ΦΠΑ

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου που στοιχίζει 3 ευρώ ανά δωμάτιο την κάθε διανυκτέρευση και πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL MAJESTIC ALL INCLUSIVE, 8 ημέρες, Καλοκαίρι 2019

Φόρμα Ενδιαφέροντος
 • Αναχωρήσεις: Αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη & Σάββατο από 13/7 έως 27/7 & 24/8 έως 14/9 & από 31/7 έως 20/8
 • Πακέτο: Με Γκρούπ
 • Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
 • Τηλέφωνο (απαραίτητο)
 • Το email σας (απαραίτητο)
 • Πόλη αναχώρησης (*Αφορά ατομικά πακέτα.)
 • Ημ/νία αναχώρησης (απαραίτητο)
 • Αριθμός ημερών
 • Αριθμός Ατόμων (απαραίτητο)
 • Παιδιά (αριθμός & ηλικίες)
 • Παρατηρήσεις
 • Προτιμώ Ενημέρωση

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL MAJESTIC ALL INCLUSIVE, 8 ημέρες, Καλοκαίρι 2019

Χάρτης

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ HOTEL MAJESTIC ALL INCLUSIVE, 8 ημέρες, Καλοκαίρι 2019

Βίντεο

Προτεινόμενα πακέτα διακοπών

εκδρομή στη Ζάκυνθο
Από
205€
Ακτοπλοϊκώς
Με πούλμαν

Η Ζάκυνθος το Φιόρε του Λεβάντε είναι το νοτιότερο από τα νησιά του Ιονίου. Μεγάλο μέρος του νησιού είναι πράσινο με παρθένα τοπία. Η ...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 4 ημέρες
Ημερομηνίες: 17-07-2019 , 24-07-2019 , 31-07-2019 , 07-08-2019 , 14-08-2019 , 21-08-2019 , 28-08-2019 , 04-09-2019 , 11-09-2019
Δείτε Περισσότερα
εκδρομή στη Ζάκυνθο
Από
245€
Ακτοπλοϊκώς
Με πούλμαν

ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΓΙΑ ΤΙΣ 24/8 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ! Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα στολίδια των Ιονίων Νήσων και ένας πολύ διάσημος ...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 5 ημέρες
Αναχωρήσεις: Αναχωρήσεις κάθε Σάββατο από 10/7 έως 27/7 & 24/8 έως 14/9 & από 31/7 έως 20/8
Δείτε Περισσότερα