Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά στη Λακωνική & Μεσσηνιακή Μάνη

Βασικά Στοιχεία Πακέτου

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά στη Λακωνική & Μεσσηνιακή Μάνη, 4 ημέρες

Πρόγραμμα

Μοναδική Μονεμβασιά, βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Λακωνίας με θέα στο Μυρτώο Πέλαγος σε ένα απόκρημνο νησάκι που συνδέεται με τη Λακωνική ακτή με γέφυρα, η μεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς σκαρφαλωμένη στο βράχο με το ιδιαίτερο σχήμα προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.Απέναντι από την Καλαμάτα βρίσκεται το Αλμυρό όπου εδώ ξεκινά η Μεσσηνιακή Μάνη με τις απόκρημνες κορυφές, δασωμένες πλαγιές, βαθιά φαράγγια, ερημικά ξωκλήσια και σπηλιές. Η Καρδαμύλη έχει πύργους και βυζαντινές εκκλησίες, ο Δυρός με τα άγρια φαράγγια και το περίφημο σπήλαιο ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκονται μανιάτικοι πύργοι, χαριτωμένα ερεἰπια και βραχώδεις σχηματισμοί.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ & ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ
ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ – ΛΙΜΕΝΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23 & 30/12.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 4 ΗΜΕΡΕΣ.

 

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν χτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε τη Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, στη ΣΚΑΛΑ, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, μια σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια και αμέσως μετά προσπερνάμε τον γραφικό οικισμό του ΛΙΜΕΝΙ στη Μεσσηνιακή Μάνη με τον ιστορικό πύργο του Μαυρομιχάλη, για να καταλήξουμε στο ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ για γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, με ενδιάμεση στάση στην πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ, χρόνος ελεύθερος, εορταστικό δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ στάση, με το πολύ σπουδαίο Μουσείο Ελιάς και συνεχίζουμε για την πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Τρίτο άτομο έως 12 ετών Μονόκλινο
PHILOXENIA3* 195 € 175 € 255 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Εκδρομές – περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
*Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΟΑSIS 3*, στη Σκάλα Λακωνίας.
*3 πρωινά.
*3 δείπνα (εορταστικά τα δείπνα στις 24 & 31/12/18).
*Αρχηγός – συνοδός.
*Φ.Π.Α.
*Φόρος διαμονής.

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά στη Λακωνική & Μεσσηνιακή Μάνη, 4 ημέρες

Φόρμα Ενδιαφέροντος
  • Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
  • Τηλέφωνο (απαραίτητο)
  • Το email σας (απαραίτητο)
  • Ημ/νία αναχώρησης (απαραίτητο)
  • Αριθμός ημερών
  • Αριθμός Ατόμων (απαραίτητο)
  • Παιδιά (αριθμός & ηλικίες)
  • Παρατηρήσεις
  • Προτιμώ Ενημέρωση

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά στη Λακωνική & Μεσσηνιακή Μάνη, 4 ημέρες

Χάρτης

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά στη Λακωνική & Μεσσηνιακή Μάνη, 4 ημέρες

Βίντεο

Προτεινόμενα πακέτα διακοπών

Από
255€
Με πούλμαν

Η Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα της Μακεδονίας, βρίσκεται ανάμεσα στον Θερμαϊκό κόλπο και την οροσειρά του Χορτιάτη. Η Θεσσαλονίκη είναι μία σύγχρονη ...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 4 ημέρες
Ημερομηνίες: 23-12-2018
Δείτε Περισσότερα
Εκδρομή στα Τζουμέρκα
Από
195€
Με πούλμαν

Στην κεντρική Πίνδο, ανάμεσα στον Άραχθο και τον Ασπροπόταμο βρίσκονται τα Τζουμέρκα ή Αθαμανικά Όρη, το φυσικό σύνορο ανάμεσα στη Θεσσαλία και ...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 4 ημέρες
Ημερομηνίες: 23-12-2018
Δείτε Περισσότερα
Πακέτα διακοπών Λουτρά Πόζαρ
Από
195€
Με πούλμαν

Μόλις 13χλμ από την Αριδαία βρίσκονται οι ιαματικές πηγές στο Λουτράκι ή Πόζαρ. Τα ιαματικά λουτρά Πόζαρ είναι προορισμός  για ανανέωση, μακριά ...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 4 ημέρες
Ημερομηνίες: 23-12-2018 , 30-12-2018
Δείτε Περισσότερα