Κάϊρο, Αλεξάνδρεια, Κρουαζιέρα Νείλου

ΕΛΗΞΕ

Βασικά Στοιχεία Πακέτου

 • Διατροφή: Πρωινό μουφέ σε ξενοδοχείο 5*, 2 γεύματα & πλήρη διατροφή στο κρουαζιερόπλοιο
 • Εκδρομές: Ναι
 • Ξεναγήσεις: Ναι
 • Μέσο Μεταφοράς: Αεροπλάνο, πολυτελές πούλμαν & κρουαζιερόπλοιο
 • Πρακτορείο: Lara Travel
 • Τηλέφωνο Πρακτορείου: 210 5237128
 • Προορισμοί: Αλεξάνδρεια, Κάιρο

Κάϊρο, Αλεξάνδρεια, Κρουαζιέρα Νείλου 8 ημέρες από 910€

Πρόγραμμα

Αποτυπώστε το πνεύμα της επικής ιστορίας της Αιγύπτου σε ένα θεαματικό ταξίδι που συνδυάζει υπέροχη διαδρομή κατά μήκος του Νείλου, την εντυπωσιακή πρωτεύουσα Κάιρο με τις εμβληματικές Πυραμίδες της Γκίζας. Χαλαρώστε  στην κομψή Αλεξάνδρεια, απολαύστε τον ηλιόλουστο παράδεισο του Ασουάν και ανακαλύψτε τον απαράμιλλο αρχαιολογικό θησαυρό του Λούξορ. Η κρουαζιέρα στο Νείλο είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για υπέροχες εμπειρίες, εικόνες και χρώματα σε έναν πανέμορφο ηλιόλουστο ποταμό.

 

Κάιρο – Αλεξάνδρεια – Κρουαζιέρα Νείλου
ΑΠΟ: 910.00€

Μόνο με το Lara Travel…επίσημος Ελληνόφωνος ξεναγός και στην κρουαζιέρα του Νείλου…ακόμα και με 4 άτομα!!!

 

1η ημέρα Αθήνα – Κάιρο :

Πτήση για το Kάιρο ή Αλ Καχίρα, την πόλη των 1000 μιναρέδων & πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Άφιξη, έλεγχος διαβατηρίων, συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του γραφείου μας, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια & διανυκτέρευση. Προαιρετική νυχτερινή κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο στον Νείλο, για μία πρώτη γνωριμία. Με φόντο την φωταγωγημένη πόλη απολαύστε το δείπνο σας, διασκεδάστε με το εντυπωσιακό ζωντανό σόου (45€).

2η ημέρα Χριστιανικό & Ισλαμικό Κάιρο – Μουσείο – Πυραμίδες – Σφίγγα – Ελ Καλίλι :

Ολοήμερη ξενάγηση, θα δούμε το Αιγυπτιακό Μουσείο που συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων της υφηλίου. Εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα από τα πλουσιότερα μουσεία από πλευράς εκθεμάτων καθώς φιλοξενεί μερικά από τα σπουδαιότερα ευρήματα της φαραωνικής Αιγύπτου & μια σειρά ανεκτίμητων θησαυρών Αιγύπτιων βασιλιάδων. Χτίστηκε το 1900. Τον ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου ο οποίος χρονολογείται από τον 12ο αιώνα μ.Χ και παραμένει ένας από τους πλέον ιστορικούς τόπους προσκυνήματος, τις επιβλητικές Πυραμίδες, ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, το κολοσσιαίο άγαλμα της Σφίγγας με σώμα λιονταριού & το πρόσωπο του Φαραώ Χεφρίνου, ΓΕΥΜΑ. Επίσκεψη στο εργαστήριο Παπύρων όπου μαθαίνουμε τον τρόπο κατασκευής τους και το μεγάλο τζαμί στην είσοδο του πολύβουου, γεμάτο χρώματα παζαριού Χαλ Ελ Καλίλι, γνωστό για τα αμέτρητα είδη λαϊκής τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

3η ημέρα Κάιρο – Αλεξάνδρεια – Κάιρο :

Ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια, την πόλη που ίδρυσε & έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος. Απέχει από το Κάιρο 242χλμ. Η διαδρομή εκπλήσσει βλέποντας την μετατροπή της ερήμου σε γόνιμες περιοχές με απέραντες εκτάσεις από ελαιώνες, κηπευτικά που ποτίζονται από νερά του Νείλου, αλλά και υπόγεια. Θα δούμε το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το κάστρο που χτίστηκε από τα ερείπια του Φάρου της Αλεξάνδρειας, το Ελληνικό Πατριαρχείο, την Ελληνική παροικία, το Σπίτι που έζησε & έγραψε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο μεγάλος Έλληνας ποιητής Καβάφης, την περίφημη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας μοναδικό σύγχρονο αρχιτεκτονικό επίτευγμα, τους πανέμορφους Κήπους της Μοντάζα που περιβάλλουν τα θερινά ανάκτορα του τελευταίου Βασιλιά της Αιγύπτου Φαρούκ. ΓΕΥΜΑ. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κάιρο, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα Κάιρο – Ασσουάν:

Πρωινό, αναχώρηση για τo αεροδρόμιο του Καίρου από όπου θα πάρουμε εσωτερική πτήση για Ασουάν. Μεταφορά στο κρουαζιερόπλοιο που θα μας φιλοξενήσει τις επόμενες μέρες, τακτοποίηση στις καμπίνες. Περιήγηση στο μικρό & μεγάλο φράγμα του Ασουάν που κατασκευάστηκε το 1960 & στα αρχαία ορυχεία γρανίτη όπου θα δούμε τον γνωστό ημιτελή οβελίσκο. Στην συνέχεια γεύμα. Ακολουθεί βόλτα με τις γραφικές φελούκες στο Νείλο για να δούμε τη νήσο Κίτσενερ με τους Βοτανικούς κήπους, το λαμπρό μαυσωλείο του Αγά Χαν. Δείπνο, διασκέδαση & διανυκτέρευση στο πλοίο.

5η ημέρα Ασσουάν – Κομόμπο :

Πρωινό, Πλεύση στις καταπράσινες όχθες του Νείλου, με κατεύθυνση το Κομόμπο. Άφιξη, ξενάγηση στο ναό του θεού κροκοδείλου, Σόμπεκ ο οποίος κατασκευάστηκε την Ελληνορωμαϊκή περίοδο & είναι μοναδικός, γιατί στην πραγματικότητα αποτελεί σύμπλεγμα 2 ναών, αφιερωμένων στους θεούς Σόμπεκ & Χαροέρις. Συνεχίζουμε τη πλεύση μας με προορισμό το Έτφου. Δείπνο, διασκέδαση & διανυκτέρευση στο πλοίο.

6η ημέρα Ετφού – Έσνα – Λούξορ :

Άφιξη, ξενάγηση στον ναό του θεού Χόρους, τον θεό του Ουρανού που αναπαρίστατο με ανθρώπινο σώμα & κεφάλι γερακιού. Ο ναός χτίστηκε επι δυναστείας Πτολεμαίων & είναι ο 2ος μεγαλύτερος ναός της Αιγύπτου μετά από αυτόν του Καρνάκ. Συνεχίζουμε την πλεύση μας για Εσνα & Λούξορ. Γεύμα, δείπνο, διασκέδαση & διανυκτέρευση στο πλοίο.

7η ημέρα Λούξορ – Κάϊρο :

Άφιξη, ξενάγησή στο Λούξορ, αρχίζοντας από την δυτική όχθη. Εδώ θα δούμε τους κολοσσούς του Μέμνονα, τον 3 όροφο επιτάφιο ναό της Χατσεπσούτ, θα επισκεφθούμε την Κοιλάδα των Βασιλέων, όπου θα δούμε τους πιο αξιόλογους τάφους από αυτούς που είναι διαθέσιμοι για το κοινό. Η επίσκεψή μας θα ολοκληρωθεί με τους επιβλητικούς ναούς του Καρνάκ και του Λούξορ, που βρίσκονται στην ανατολική όχθη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λούξορ & πτήση για Κάιρο, άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στο δωμάτιο & διανυκτέρευση.

8η ημέρα Κάϊρο – Αθήνα :

Πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Καίρου & πτήση για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

 

Τιμή ατόμου σε δίκλινο : 910€
Τιμή ατόμου σε μονόκλινο : 1.140€

 

Περιλαμβάνει :

✔️ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Κάϊρο – Αθήνα
✔️ Αεροπορικά εισιτήρια Κάιρο – Ασουάν, Λούξορ – Κάιρο
✔️ Μεταφορές με πολυτελή πουλμαν
✔️ Ξενάγηση Κάιρο με γεύμα
✔️ Ξενάγηση Αλεξάνδρειας με γεύμα
✔️ Εισιτήρια Αρχαιολογικών χώρων, Μουσείων
✔️ Tέσσερις διανυκτερεύσεις στο Κάιρο με μπουφέ πρωινό σε ξενοδοχείο 5*
✔️Τρείς διαν/σεις σε κρουαζιερόπλοιο 5* με μπουφέ πλήρη διατροφή
✔️ Επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό στο Κάιρο, στην Αλεξάνδρεια & στην Κρουαζιέρα Νείλου
✔️ Βίζα εισόδου στην Αίγυπτο
✔️ Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Δεν περιλαμβάνει :

✖️ Φόρους αεροδρομίων 260€
✖️ Φιλοδωρήματα 32€ & προαιρετικά, πληρωτέα στην Αίγυπτο

 

Αναχωρήσεις: κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Κυριακή έως 30/09/21 με ελάχιστο αριθμό 4 ατόμων.

Κάϊρο, Αλεξάνδρεια, Κρουαζιέρα Νείλου 8 ημέρες από 910€

Φόρμα Ενδιαφέροντος
 • Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
 • Τηλέφωνο (απαραίτητο)
 • Το email σας (απαραίτητο)
 • Πόλη αναχώρησης (*Αφορά ατομικά πακέτα.)
 • Ημ/νία αναχώρησης (απαραίτητο)
 • Αριθμός ημερών
 • Αριθμός Ενηλίκων Ατόμων (απαραίτητο)
 • Παιδιά (αριθμός & ηλικίες)
 • Παρατηρήσεις (* Για ατομικά πακέτα μπορείτε να συμπληρώσετε στο πεδίο αριθμό & τύπο δωματίων)
 • Προτιμώ Ενημέρωση

Κάϊρο, Αλεξάνδρεια, Κρουαζιέρα Νείλου 8 ημέρες από 910€

Χάρτης

Κάϊρο, Αλεξάνδρεια, Κρουαζιέρα Νείλου 8 ημέρες από 910€

Βίντεο

Προτεινόμενα πακέτα διακοπών

Ταξίδι στην Αίγυπτο
ΕΛΗΞΕ

Το Κάιρο θεωρείται το κόσμημα της Ανατολής και είναι μία διεθνής πόλη που ξεχειλίζει από μείγμα διαφορετικών πολιτισμών. Είναι μία πόλη από τους ...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 5 ημέρες
Αναχωρήσεις: Καθημερινές αναχωρήσεις
Δείτε Περισσότερα