Χαλκιδική 4 ημέρες

Βασικά Στοιχεία Πακέτου

 • Διατροφή: Τρία πρωινά σε μπουφέ και τρία δείπνα
 • Εκδρομές: Ναι
 • Ξεναγήσεις: Ελεύθερο
 • Μέσο Μεταφοράς: Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Προορισμοί: Ουρανούπολη, Χαλκιδική

Χαλκιδική 4 ημέρες, Πρωτομαγιά

Πρόγραμμα

Η Χαλκιδική είναι περιοχή της Μακεδονίας και διάσημη για τα εκπληκτικά παραλιακά θέρετρα.  Η δημοφιλέστερη τουριστική περιοχή είναι το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής Καλλιθέα ενώ το δεύτερο πόδι είναι πιο ήρεμο και δημοφιλές για κάμπινγκ. Τα αξιοθέατα της περιοχής είναι πολλά όπως  Σπηλαίο των Πετραλώνων, πλούσιο σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες, βυζαντινοί πύργοι, αρχαιολογικοί χώροι και υπέροχα μοναστήρια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ταξίδι με πλοίο από την Ουρανούπολη προς Άγιον Όρος. Η είσοδος στη μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους απαγορεύεται, το σκάφος κάνει το γύρο της χερσονήσου και οι επισκέπτες βλέπουν τα εντυπωσιακά μοναστήρια από τη θάλασσα.

 

Χαλκιδική, 4 ημέρες

Αναχώρηση 01/05.

 

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 8.15 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ για γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο “πρώτο πόδι” της Χαλκιδικής, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής στη ΣΙΘΩΝΙΑ, (ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ – ΣΑΡΤΗ – ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ – Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ) όπου θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή – περιήγηση στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας, (ΣΙΒΗΡΗ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ) θα κλείσουν ευχάριστα, την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα. Η διαδρομή μας μέσω Θεσσαλονίκης, μας οδηγεί στους πρόποδες του Ολύμπου και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Στην περιοχή του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, θα έχουμε γεύμα προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, η τελευταία μας στάση, πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
*3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.
*3 πρωινά σε μπουφέ.
*3 δείπνα.
*Αρχηγός – συνοδός.
*Φ.Π.Α.
*Φόρος διαμονής.

Χαλκιδική 4 ημέρες, Πρωτομαγιά

Φόρμα Ενδιαφέροντος
 • Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)
 • Τηλέφωνο (απαραίτητο)
 • Το email σας (απαραίτητο)
 • Ημ/νία αναχώρησης (απαραίτητο)
 • Αριθμός ημερών
 • Αριθμός Ατόμων (απαραίτητο)
 • Παιδιά (αριθμός & ηλικίες)
 • Παρατηρήσεις
 • Προτιμώ Ενημέρωση

Χαλκιδική 4 ημέρες, Πρωτομαγιά

Χάρτης

Χαλκιδική 4 ημέρες, Πρωτομαγιά

Βίντεο

Προτεινόμενα πακέτα διακοπών

πακετα διακοπων ελλαδα
Από
190€
Με πούλμαν

Το Καρπενήσι, η ελκυστική πρωτεύουσα του ορεινού νομού Ευρυτανίας βρίσκεται στις πυκνά δασωμένες πλαγιές του όρους Τυμφρηστός (2312 μέτρα) ή ...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 4 ημέρες
Ημερομηνίες: 26-04-2019
Δείτε Περισσότερα
Διακοπές στη λίμνη Κερκίνης
Από
195€
Με πούλμαν
Η πόλη των Σερρών βρίσκεται κοντά στο Στρυμόνα και προσελκύει πολλούς επισκέπτες για την ασύγκριτη φυσική ομορφιά της. Αυτή η μακεδονική πόλη στη
Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 4 ημέρες
Ημερομηνίες: 26-04-2019
Δείτε Περισσότερα
Εκδρομή στην Πάργα
Από
200€
Με πούλμαν

Η Λευκάδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Ιονίου. Χωρίζεται από την ηπειρωτική χώρα μόνο με  ένα στενό κανάλι 50 μέτρων πλάτους με μια ...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Διάρκεια: 4 ημέρες
Ημερομηνίες: 26-04-2019
Δείτε Περισσότερα