Κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο. To Αιγαίο πέλαγος είναι μια απέραντη γαλάζια θάλασσα που αγκαλιάζει τα ελληνικά νησιά. Ένας υγρός παράδεισος, κατάσπαρτος με μικρές οάσεις καταπράσινης γης, που εντυπωσιάζουν όλους τους επισκέπτες. Καταπράσινα δάση, άγριες βουνοπλαγιές, σπάνια είδη ζώων και πουλιών, μαγευτικά ακρογιάλια, απέραντες αμμουδιές, βοτσαλωτές παραλίες, γραφικά λιμανάκια και κλειστοί όρμοι με γαλαζοπράσινα νερά ιστορικά μοναστήρια και εκκλησιές συνδεδεμένα με θρύλους, αρχαιολογικοί χώροι, βυζαντινά μνημεία, κάστρα, αθλητικές δραστηριότητες και extreme sports, ιαματικά λουτρά και κοσμοπολίτικος αέρας είναι όλα όσα συνθέτουν την εικόνα των νησιών του Αιγαίου. Απολαύστε μια κρουαζιέρα στα σμαραγδένια νησιά του Αιγαίου, τα οποία ξεχωρίζουν για τις φυσικές ομορφιές τους και την πολυσήμαντη ιστορία τους!

Τα Ιόνια νησιά βρίσκονται στο Ιόνιο Πέλαγος και αποτελούνται από τη Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Λευκάδα, Ιθάκη, Παξούς και Κύθηρα. Τα νησιά είναι γνωστά για τις όμορφες παραλίες τους, αμμώδεις, με κρυστάλλινα νερά, γοητευτικά χωριά, με πλούσιο πράσινο και φυσική ομορφιά. Κάθε νησί του Ιονίου έχει το δικό του χαρακτήρα.

Αίγινα, Αγκίστρι, Σπέτσες, Ύδρα, Πόρος, Σαλαμίνα και η χερσόνησος των Μεθάνων αποτελούν το νησιώτικο σύμπλεγμα του Αργοσαρωνικού. Με ιστορία γεμάτη αρχαία μυθολογία, τα νησιά αυτά είναι μικρά καταφύγια σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα με καθημερινή σύνδεση από το λιμάνι του Πειραιά κάνοντας την πρόσβαση εύκολη όλο το χρόνο. Οι επισκέπτες εδώ θα απολαύσουν τη φυσική ομορφιά, τους ιστορικούς θησαυρούς, τη μοναδική αρχιτεκτονική και λαμπερή αλλά ρομαντική ατμόσφαιρα.

Η επίσκεψη στην Τουρκία περιλαμβάνει μεγάλα αξιοθέατα και μνημεία, επιβλητικά βουνά και 8000 χιλιόμετρα ακτών με γραφικούς κολπίσκους, όρμους και λίμνες. Η Κωνσταντινούπολη υπήρξε πρωτεύουσα δύο τεράστιων αυτοκρατοριών του παρελθόντος της βυζαντινής και στη συνέχεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας, σήμερα είναι μία σαγηνευτική και σύγχρονη μητρόπολη που προσελκύει πλήθος επισκεπτών. Η Ανατολία είναι ένα σταυροδρόμι λαών, πολιτισμών και θρησκειών. Το ταξίδι στην Τουρκία είναι μία μαγευτική εμπειρία και μία αξέχαστη περιπέτεια.

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο
ΕΛΗΞΕ

Απολαύστε κρουαζιέρα στα υπέροχα ελληνικά νησιά Σύρο, Σαντορίνη Τσεσμέ (Σμύρνη) της Τουρκίας ...

Αναχώρηση από: Πειραιάς
Διάρκεια: 3-4 ημέρες
Ημερομηνίες: 07-08-2020 , 14-08-2020 , 21-08-2020 , 28-08-2020
Δείτε Περισσότερα
Κρουαζιέρα στο Αιγαίο
ΕΛΗΞΕ
Ταξίδι στο Αιγαίο σε ελληνικά νησιά και την Σμύρνη. Η διαδρομή θα περάσει από την κοσμοπολίτικη
Αναχώρηση από: Πειραιάς
Διάρκεια: 3-4 ημέρες
Ημερομηνίες: 10-08-2020 , 17-08-2020 , 24-08-2020 , 31-08-2020
Δείτε Περισσότερα