Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€

Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€
 • Κρακοβία - Πράγα γιορτές, 7 ημέρες από 575€

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): NO-21CZPL7-1112

Τιμή Προσφοράς:575,00

Περιοχή

Πολωνία, Τσεχία
Κρακοβία, Πράγα
Πράγα, Όλομουτς, Κρόμεριτζ, Κρακοβία, Αλατορυχεία Βελίτσκα, Άουσβιτς, Μπρνο, Αούστερλιτς, Τσέσκι Κρουμλόφ, Κάρλοβι Βάρι

Πληροφορίες Πακέτου

7 ημέρες
4 Αστέρων, 5 Αστέρων
Πρωινό μπουφέ
Αεροπλάνο & Πολυτελές Κλιματιζόμενο Πούλμαν
Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα
Ναι
Grefis

ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΠΡΑΓΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ

Ολομουτς | Κρόμεριτζ | Αλατορυχεία Βελίτσκα | Αουσβιτς | Μπρνό | Αουστερλιτς | Κάρλοβυ Βάρυ

 

Πατήστε εδώ για λήψη Ταξιδιωτικού Οδηγού Πράγας

Πατήστε εδώ για λήψη Ταξιδιωτικού Οδηγού Μπρνο

Πατήστε εδώ για λήψη Ταξιδιωτικού Οδηγού Κρακοβίας

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ –ΟΛΟΜΟΥΤΣ – ΚΡΟΜΕΡΙΤΖ -KΡAKOBIA

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη κουκλίστικη Πράγα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση το Ολομουτς πόλη που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μοράβα και μαζί με το Μπρνό αποτελεί το ιστορικό, πολιτικό, θρησκευτικό και μορφωτικό κέντρο της Μοράβιας. Θα θαυμάσουμε τη Στήλη της Αγ.Τριάδας ένα από τα ανακηρυχθέντα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Oυνέσκο καθώς και το δεύτερο αρχαιότερο πανεπιστήμιο της χώρας και το Πανεπιστήμιο Παλάτσκι το οποίο ιδρύθηκε το 1573 από το τάγμα των Ιησουιτών Μοναχών. Στη συνέχεια της σημερινής μας διαδρομής το Κρόμεριτζ με το καταπληκτικό Κάστρο και τους Κήπους το οποίο επίσης ανήκει στη λίστα της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο. Τελευταίος προορισμός της σημερινής μας ημέρας η πανέμορφη πόλη της Πολωνίας η Κρακοβία. Αφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε την γραφική πόλη και να χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ (ξενάγηση πόλης)

 

Πρωινό και σήμερα θα ξεκινήσει η γνωριμία μας με τη πόλη. Θα θαυμάσουμε τα επιβλητικά κτίρια που κτίστηκαν όλα βάσει των παλιών σχεδίων πριν τις καταστροφές του Β/ παγκοσμίου πολέμου και αποτελούν ένα ολοκληρωμένο οικιστικό σύνολο με αρχοντικό και αυστηρό ύφος. Η κεντρική πλατεία, η μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της Πολωνίας και ίσως ολόκληρης της Ευρώπης φτιαγμένη το 1257, έμεινε άθικτη ως τις μέρες μας. Θα περάσουμε μπροστά από το επιβλητικό δημαρχείο, θα δούμε την εκκλησία της Παναγίας και θα καταλήξουμε στις οχυρώσεις Μπάρμπικαν. Από εκεί ακολουθώντας τη βασιλική οδό θα ανηφορίσουμε για τη Βαβέλ – κατοικία και φρούριο των Βασιλιάδων της Πολωνίας όπου βρίσκονται ο Καθεδρικός ναός, το ανάκτορο και φυσικά το φρούριο που δεσπόζει στη πόλη. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ ΒΕΛΙΤΣΚΑ

 

Πρωινό και πρώτος μας σταθμός τη σημερινή μέρα τα κρεματόρια των Ναζί στο Άουσβιτς. Τελειώνοντας την επίσκεψη μας θα συνεχίσουμε για την περιοχή Βιελίσκα 15 χλμ. νότια της Κρακοβίας. Ο θεσπέσιος συνδυασμός ορυχείων και θαλάμων που είναι λαξεμένοι πάνω σε συμπαγείς όγκους αλατιού, καθώς και όλα ανεξαιρέτως τα αντικείμενα από τους πολυελαίους μέχρι τα αντικείμενα θρησκευτικής λατρείας, είναι φτιαγμένα από αλάτι. Δεν είναι λοιπόν παράξενο ότι αυτό το αλατωρυχείο έχει περιληφθεί στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Επιστροφή στην Κρακοβία και στον ελεύθερο χρόνο σας εξερευνήστε τη πανέμορφη πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – MΠΡΝΟ – ΑΟΥΣΤΕΡΛΙΤΣ - ΠΡΑΓΑ

 

Πρωινό και αναχώρηση για το Μπρνό την δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Τσεχίας. Πέρα από το ιστορικό κέντρο του, αξιοπρόσεχτη είναι η ιδιαίτερη γραμμή των κτιρίων σε σύγχρονους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς: αναμφισβήτητα, το αριστούργημα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής είναι η βίλα Τούγκενχαντ, που σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Μίες Βαν Ντερ Ρόχε. Χτίστηκε περίπου πριν εβδομήντα χρόνια αλλά ακόμα και σήμερα αποτελεί έκφραση του στυλ που αντιπροσωπεύει. Το κτίριο αποτελεί κλασσικό δείγμα αρχιτεκτονικής και παρουσιάζεται ως κύριο θέμα σε πολλά βιβλία και ανήκει στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Ο λόφος Σπίλμπεργκ προσφέρει καταπληκτική θέα της Πόλης και των περιχώρων της. Στη συνέχεια της διαδρομής μας το χωριό Σλάβκοβ ή Αούστερλιτς από τη ομώνυμη Μάχη, γνωστή επίσης ως η Μάχη των Τριών Αυτοκρατόρων που αποτέλεσε την πιο λαμπρή νίκη του Ναπολέοντα. Η μάχη έγινε κοντά στο χωριό περίπου 10 χλμ. νοτιοανατολικά της πόλης Μπρνο, περιοχή που ανήκε εκείνη την εποχή στην Αυστριακή Αυτοκρατορία και σήμερα αποτελεί τμήμα της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Τελευταίος μας προορισμός η <χρυσή πόλη> η Πράγα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για διασκέδαση σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας. Διανυκτέρευση

 

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)

 

Πρωινό και ξεκινάμε την γνωριμία μας με την «Χρυσή Πόλη», την Πράγα. Θα δούμε την περιοχή Χράτσανι, παλιά έδρα των Βασιλιάδων, το κάστρο της Πράγας, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτο, τη φημισμένη Γέφυρα του Καρόλου κ.α. Θα περπατήσουμε στον δρόμο των Αλχημιστών, το Λορέττο, παλιό μοναστήρι και σημερινό μουσείο, καθώς και την γραφική συνοικία Μάλα Στράνα. Στη συνέχεια θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Χρόνος Ελεύθερος για να απολαύσετε μια βόλτα στην Πράγα. Για το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε μια παράσταση του Μαύρου Θεάτρου ή να κάνετε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα. Δείπνο, διανυκτέρευση

 

6η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (ελεύθερη ημέρα) (Προαιρετικό Τσέσκυ Κρούμλωφ)

 

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας να την εκμεταλευτείτε όπως εσείς νομίζετε. Πρότασή μας είναι μία ολοήμερη εκδρομή στη δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα στο Τσέσκυ Κρούμλοβ. Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία όπως και η Πράγα, είναι στην λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτήρια, τις εκκλησίες και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας όπως η ‘‘κρυφή γέφυρα’’. Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση

 

7η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – (ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ) ΑΘΗΝΑ

 

Πρωινό και εκδρομή στην ομορφότερη λουτρόπολη το Κάρλοβυ Βάρυ, που ακούγεται σαν θρύλος στον Βορρά. Βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή, σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίσματα. Γνωστή λόγω των ιαματικών της πηγών με μοναδικές στον κόσμο ιδιότητες, τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» απ΄ τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής, όπως ο Τσάρος Πέτρος ο 1ος , ο Γκαίτε, ο Μπετόβεν, ο Μπάχ και ο Μάρξ. Σήμερα είναι ένα από τα πιο γνωστά κέντρα Υγείας & Ανανέωσης της Κεντρικής Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

 

Περιλαμβάνονται:

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού.
 • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
 • Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχεία 4*
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός για την ξενάγηση Κρακοβίας ,Πράγας
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φπα

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 

 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Σημείωση: Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

 

EARLY BOOKING    KANONIKO      
ΗΜ. ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ  € ΔΙΚΛΙΝΟ  € ΠΑΙΔΙΚΟ  € ΜΟΝ/ΝΟ  € ΔΙΚΛΙΝΟ € ΠΑΙΔΙΚΟ  € ΜΟΝ/ΝΟ  ΑΕΡ/ΚΗ  ΦΟΡΟΙ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
7 23-Δεκ 575 525 725 605 555 755 ENTER AIR 145 NH PRAGUE 4*/ GALAXY 4* Πρωινό.Δώρο το Χριστουγεννιάτικο δείπνο
    625 575 805 655 615 835     CORINTHIA 5*/ RADISSON BLU 5* Πρωινό
  30-Δεκ 625 575 775 655 605 805     NH PRAGUE 4*/ GALAXY 4* Πρωινό.Δώρο το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο
    655 605 820 685 635 850     CORINTHIA 5*/ RADISSON BLU 5* Πρωινό

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Φόρτωση ...